Originally Posted by
Erised
Dupa cum zicea Normal, dupa cum presimtea, normal ca am sa raspund :)
Am citit posturile acum, in liniste si nu m-am grabit, ceva nu am inteles totusi... Voi veniti cu ideea si propunerea sa ne unim? Acest lucru pare putin imposibil, daca voi sunteti chiar asa oameni "de treaba" precum pretindeti :)
Eu am "cercetat" in ultimele zile activitatea voastra, nu am sa zic nimic despre asta, daca e copiata, daca nu, eh, asta e, macar voi v-ati ridicat si ati facut, ca nu s-a putut face in BTC, asta e alta discutie deja...
Dar pe langa BTC si Lending (sa punem si nume, ca asa e frumos :p) mai exista si asa numita #EggLending, in frunte cu xlmpq, care mai sus dupa cum am observat, stie doar sa improaste cu noroi, dar el nu se uita la el insusi si la canalul sau si la liga "sa". Ca sa dau si lui un raspuns, canalul tau dragul meu nu va fi never in BTC. Si sper ca acum ai primit raspunsul :)
Cat despre ce ai mai zis tu Alexik, ai idei interesante si chiar imi place cum gandesti. O singura problema a adus BTC, Lending si alte cateva acele putine canale serioase de bot lending in situatia actuala. Majoritatea vor acum acces, vor sa fie sus, coordonatori, owneri, nu mai stiu ce... Nimeni nu mai vrea la membru doar, sa faca "munca" de jos, traducerea, help-ul, coding-ul... Daca le ceri asta, vor zice clar: De ce? Ma duc dincolo (da, la voi sau la #EggLending...) si acolo sunt *coordonator*, wow :)
Asa ca... Ce sa mai zic, postati, vreau sa aud parerile tuturor, atata timp cat sunt ok si *curate* si la obiect, nu va plangeti, nu injurati, spuneti parerea la obiect, dar sa fie si realistic. Nimeni nu va va taia gatul daca vorbiti cum trebuie :)
Bookmarks