Results 1 to 10 of 35

Thread: v0.04.00 Beta 1

Hybrid View

  1. #1
    Administrator

    aka aqwzsx

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    853
    Blog Entries
    130
    Rep Power
    3

    Default v0.04.00 Beta 1

    Nou release a&a light v0.04.00 Beta 1 care puteti lua @ http://ascript.name/get, mai mult info @ http://ascript.name/.

    Orice sugestie/bug e binevenit in a&a light project @ http://forum.bots.land/project.php?projectid=2. Comentarii/discutii in acest thread.
    Last edited by UniversaliA; 21-07-2009 at 01:50.

  2. #2
    Administrator

    aka aqwzsx

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    853
    Blog Entries
    130
    Rep Power
    3

    Default

    • Need help with script testing (next version: botnet, enhanced & changed stats, quakenet & efnet compatibility, some new commands).
    • Need help with script translations.
    • Need precompiled eggddrop Eggdrop1.6.19+ctcpfix on free_bsd.5.x, free_bsd.6.x, free_bsd.7.x & linux
    Last edited by UniversaliA; 25-07-2009 at 03:30.

  3. #3

    Default

    Sincer nu ma asteptam sa mai revad nou release dupa atata vreme. Din 2005 il asteptam, dar mai bine mai tarziu decat niciodata... Il voi instala si eu dupa ce voi reveni din concediu. Multumesc si pentru dedicatie

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default Am si eu nevoie de ajutor...

    Am bagat tot asta nou ascript si tot luat dupa wget.ascript.name si se poarta cum nu ar fii instalat,uitati-va si voi..nu inteleg ce are,am setat si tot si uita`ti..[05:19:19] -BlackGuard- I'll recognize you by hostmask '*!?ident@*.undernet.org' from now on.
    [05:19:21] -BlackGuard- YOU ARE THE OWNER ON THIS BOT NOW
    [05:19:23] -BlackGuard- As master you really need to set a password: with /MSG BlackGuard pass <your-chosen-password>.
    [05:19:25] -BlackGuard- All major commands are used from DCC chat. From now on, you don't need to use the -m option when starting the bot. Enjoy !!!
    [05:19:30] -BlackGuard- Please use at least 6 characters.

    Cand il porneasca incarca toate tcl-urile si tot..si nu inteleg ce are..
    Last edited by black_ps; 04-08-2009 at 05:42. Reason: Greseala..

  5. #5
    Junior Member Alexik's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /root
    Posts
    62
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by black_ps View Post
    Am bagat tot asta nou ascript si tot luat dupa wget.ascript.name si se poarta cum nu ar fii instalat,uitati-va si voi..nu inteleg ce are,am setat si tot si uita`ti..[05:19:19] -BlackGuard- I'll recognize you by hostmask '*!?ident@*.undernet.org' from now on.
    [05:19:21] -BlackGuard- YOU ARE THE OWNER ON THIS BOT NOW
    [05:19:23] -BlackGuard- As master you really need to set a password: with /MSG BlackGuard pass <your-chosen-password>.
    [05:19:25] -BlackGuard- All major commands are used from DCC chat. From now on, you don't need to use the -m option when starting the bot. Enjoy !!!
    [05:19:30] -BlackGuard- Please use at least 6 characters.

    Cand il porneasca incarca toate tcl-urile si tot..si nu inteleg ce are..
    Pai eu unul nu vad care ar fi eroarea. Daca e "nou" egg-ul atunci el nu are fisere .user si asa mai departe, deci trebuie sa dai hello, promote, etc
    Only GoD can judge me !

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Da am rezolvat dar nu asta era problema,problema era ca nu le vedea , facea pe "bot-ul" ala tampit fara ascript si tcl-uri daca intelegi ce vreau sa zic.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •