Results 1 to 6 of 6

Thread: !disable

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default !disable

    Am si eu o problema la un egg ,cand dau !disable say sau orice alta comanda !disable in botnet imi da urmatoarea eroare
    Code:
     <<ciobi>> ciobi!egg@ciobi.users.undernet.org #radio-mixfm DISABLE can't set "status(#radio-mixfm,say,disabled)": variable isn't array
    20:08) <(Eggui> Note [ERROR]: via <ciobi>>, ciobi!egg@ciobi.users.undernet.org #radio-mixfm pub >>> pub:disable >>> disable say >>> can't set "status(#radio-mixfm,say,disabled)": variable isn't array
    20:08) <(Eggui>     while executing
    20:08) <(Eggui> "set status($chan,$com,disabled) 1"
    20:08) <(Eggui>     ("-disable" arm line 1)
    20:08) <(Eggui>     invoked from within
    20:08) <(Eggui> "switch -exact -- $cmd {
    20:08) <(Eggui> 		-disabled  {if {([info exists status($chan,$com,disabled)] || [info exists status($chan,all,disabled)]) && ![string equal -n..."
    20:08) <(Eggui>     (procedure "a:co

    asta e eroare care o am in botnet .....

  2. #2
    Administrator

    aka aqwzsx

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    853
    Blog Entries
    130
    Rep Power
    3

    Default

    1. Totul ce tine de a&a light, sa postezi te rog in forumul a&a light.
    2. Cel mai probabil ca eroarea e din cauza scriptelor care ai adaugat si ele folosesc variabila status global. Fa un search prin ele la cuvantul status.
    3. Daca presupunerea precedenta is not true :), inseamna ca ai facut ceva modificari in comanda disable. Sa postezi te rog codul, ca sa gasim eroarea.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    singurul script pe care lam bagat este chanstats.tcl

    modificari la comanda disable nu am facut de moment ,si o voi lasa asa pana gasesc eroarea........

    PS :scriptul asta l-am avut pe anteriorul a&a light si functiona ,e prima data cand imi da eroare ,asta daca ar fi din cauza scriptului.

    Nu pot posta codul scriptului ca este mult prea lung asa ca i-am facut un mic upload
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Administrator

    aka aqwzsx

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    853
    Blog Entries
    130
    Rep Power
    3

    Default

    E din cauza lui. Modifica aceste randuri
    Code:
     
    foreach status [array names vChanstatsStatus] {
    if {![string is integer -strict $vChanstatsStatus($status)]} {
    die "configuration error in chanstats.tcl - illegal user status value (not an integer)"
    } else {
    if {($vChanstatsStatus($status) < 1) || ($vChanstatsStatus($status) > 9)} {
    die "configuration error in chanstats.tcl - illegal user status value (out of permitted range)"
    in
    Code:
     
    foreach chan_status [array names vChanstatsStatus] {
    if {![string is integer -strict $vChanstatsStatus($chan_status)]} {
    die "configuration error in chanstats.tcl - illegal user status value (not an integer)"
    } else {
    if {($vChanstatsStatus($chan_status) < 1) || ($vChanstatsStatus($chan_status) > 9)} {
    die "configuration error in chanstats.tcl - illegal user status value (out of permitted range)"

  5. #5
    TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative arcade's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    /dev/null
    Posts
    237
    Rep Power
    91

    Default

    Stiu ca sunt usor off topic, dar consider necesar sa mentionez ca acesta este unul din motivele pt care eu sunt pentru implementarea namespaceurilor in a&a light (ar elimina problemele legate de variabile globale)
    Fuck oFF!

  6. #6
    Administrator

    aka aqwzsx

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    853
    Blog Entries
    130
    Rep Power
    3

    Default

    We'll do it :) Anyway ai vazut ca modulele toate sunt in namespace`uri. O sa facem si la core, cand o sa finisam toate implementarile. Cred ca pana la sfarsitul anului reusim.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. probleme cu disable ...
    By lsn in forum Tcl scripting
    Replies: 20
    Last Post: 11-02-2005, 21:30

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •