Results 1 to 2 of 2

Thread: .chanset will not work with other script when using a&a light

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default .chanset will not work with other script when using a&a light

    Hello,
    First of all, I want to thank you for sharing a wonderful script. I have been using a&a light for about 7 yrs now but the problem I am having is it seems like when I load another .tcl and do a .chanset command the a&a will pick it up and the other script will not run. Is there a fix for this? I really like a&a and I don't wanna have to remove it from my eggdrop.


    Thank you kindly,
    Revo

  2. #2
    #a&a representative Erised's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    127.0.0.1
    Age
    29
    Posts
    182
    Rep Power
    0

    Default

    Hey.

    Please check this page (CLICK!) and read the second post of krimson. You'll find your answer there.
    Best regards,
    Erised

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [REQ] a&a light script 2.6 - need
    By Campeon in forum a&a script
    Replies: 5
    Last Post: 23-12-2008, 17:15
  2. [Correct script] help chanset
    By MasT3r in forum Tcl scripting
    Replies: 1
    Last Post: 24-03-2007, 16:18
  3. chanset
    By Freezed in forum a&a script
    Replies: 1
    Last Post: 25-11-2005, 12:37
  4. !chanset, on/off
    By Freezed in forum Tcl scripting
    Replies: 1
    Last Post: 29-05-2005, 20:22
  5. Comenzile !chanset ...
    By Free4u in forum Tcl scripting
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2004, 08:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •